Ecologisch Onderzoek

natuurwetgeving

Beoordeling mogelijk leefgebied steenuil
Home Quickscan Natura 2000 Vleermuizen Broedvogels Andere soorten Ontheffing BREEAM Over EONW Contact

Kan ik u van dienst zijn?

Neem dan contact op via info@eonw.eu.


Bedrijfsgegevens

Adres: Schubertweg 18, 3906 BE Veenendaal

E-mail: info@eonw.eu

KvK: 73794015

BTW: 859666529B01

IBAN:NL75 RABO 0305 1698 23

BIC:RABONL2U


Privacy verklaring (AVG)

EONW verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een normale bedrijfsvoering. Het gaat dan om:

  • Bedrijfsnaam
  • Postadres bedrijf
  • Voor- en achternaam contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon

In het geval dat er een opdracht wordt uitgevoerd voor een particuliere opdrachtgever wordt het postadres van de particuliere opdrachtgever verwerkt.

Bovengenoemde gegevens zijn noodzakelijk voor het reguliere contact met een opdrachtgever en voor het opstellen van een factuur.

EONW bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. In het geval van een gegunde opdracht geldt een wettelijke bewaartermijn voor facturen van zeven jaar. Uw persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor Martin van den Hoorn en een eventueel een administratief medewerker.

EONW verstuurt geen mailing of nieuwsbrieven en verstrekt uw gegevens alleen aan derden wanneer ze hier wettelijk toe verplicht is of wanneer dit strikt noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht. U kunt hierbij denken aan het uitbesteden van een specialistische berekening.

Deze website maakt geen gebruik van cookies en er worden door EONW geen andere gegevens verzameld. Wel maakt deze website gebruik van Google Analytics. De door Google Analytics verzamelde informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of wanneer derden de informatie namens Google verwerken. EONW heeft hier geen invloed op en geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die deze website oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten. Voor informatie over het privacybeleid van Google Analytics wordt naar Google verwezen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@eonw.eu. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen.

In verband met integriteitswaarborging worden geen opdrachten binnen de gemeente Den Haag uitgevoerd, noch worden er opdrachten aangenomen van bedrijven die op het gebied van ecologie een zakelijke relatie met de gemeente Den Haag hebben.